آموزش خیاطی مبتدی ( برو به)

آموزش خیاطی مبتدی را به شما آموزش میدهیم و منابع مختلف آموزش خیاطی را معرفی و بخشی از آموزش های مهم خیاطی رو ارائه میکنیم

نحوه استفاده از الگوی آماده

  • ۱۰:۳۴

چگونگی ‌استفاده از ‌الگوهای ‌آماده

برای این‌که بتوانید از الگوهای آماده استفاده کنید باید به راهنما توجه کنید.

در راهنما مثلا می‌گوید: برای مدل شماره 22 باید از الگوی 1ـ ب استفاده کنید. در این صورت شما یک الگوی 1 ـ ب دارید که خط‌های مختلفی در آن الگوهای لباس‌های گوناگون را ارائه داده‌اند از میان الگوها آن صفحه را پیدا می‌کنید. حالا به راهنما مراجعه می‌کنید و می‌بینید گفته شده است خط ـ . ـ . ـ . ـ را دنبال کنید. حالا از میان همه خطوط درهم و برهم باید دنبال همین خط بگردید گاهی از این نوع خط رنگ‌های گوناگون هست و به شما گفته می‌شود مثلا رنگ سبز آن را تعقیب کنید.

برای کپی‌برداری از الگو روش‌های مختلفی وجود دارد.

شخصا از کاغذپوستی استفاده می‌کنم و اگر می‌خواستم از کاغذ الگو یا کاغد پوستی که شفافیت کافی نداشت استفاده کنم یک پنبه را به قدری نفت آغشته می‌کردم و روی بخشی از آن که در امتداد خط نقشه بود می‌کشیدم تا همه چیز کاملا شفاف شود.

تا این‌که یکی از دوستانم روش دیگری را پیشنهاد کرد که واقعا روش خوبی است.

نحوه استفاده از الگوی آماده

این روش به این ترتیب است که یک قطعه نایلون بزرگ از آنها که برای کاور کردن به کار می‌رود و قدری ضخیم است بردارید و روی الگو بیندازید. در این صورت قطعات الگو بخوبی دیده می‌شود. حالا بایک ماژیک غیروایت‌برد (مثل ماژیک سی‌دی) براحتی خطوط را دنبال کنید. هر جا به فلشی رسیدید که جلوی آن نوشته بود + 20 سانتی‌متر یعنی همان خط را با همان امتداد 20 سانت ادامه دهید. معمولا دو سه سایز از یک لباس وجود دارد و گاهی هریک از این الگوها اسمی دارند مثلا ف که به سایز ف1 و ف2 و ف 3 نامیده می‌شود و طبق راهنمای الگو شما باید یکی را که به سایز شما نزدیک‌تر است انتخاب کنید. اگر سایزی را انتخاب کنید که دور باسن و دور سینه آن تطابق دارد می‌توانید با بزرگ‌تر کردن ساسون یا گرفتن از پهلوی کمر اندازه خود را به دست آورید. اما اگر سایزی را انتخاب کنید که دور باسن و دورسینه آن کوچک‌تر باشد کل الگو به هم می‌خورد.

بعد از این‌که الگوی خود را با ماژیک روی ورقه نایلونی کشیدید می‌توانید آن را با قیچی جدا کنید. این الگو‌ها بدون محاسبه روی هم خورد‌ها و جای درز‌ها است و برای آن باید مقادیر لازم را روی برش پارچه اضافه کنید. روی هم خوردهای جلوی لباس یا روی الگو درآمده است یا علامتی برای اضافه کردن یا روی الگو تازدن دارد که که باید به آن توجه کنید.

معمولا جاهایی که باید تکه‌دوزی شود یا جای جیب است با خط چین یا طرح نشان داده شده است. در این موارد از خط ممتد استفاده می‌شود.

جاهایی از لباس که باید روی دولا انداخته شود نیز از همین خط ممتد برای نشانه‌گذاری استفاده می‌شود. تکرار دفعات برش یک الگو را نیز باید طبق راهنما عمل کنید.

این مجلات خیاطی معمولا بخشی را دارند که شما را راهنمایی می‌کند قطعات را چگونه به هم وصل کنید. سجاف‌ها را چطور لایی و آسترکشی کنید و ریزه‌کاری‌های دوخت به چه ترتیب است.

  • ۳۸۲
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
برو به آموزش خیاطی مبتدی-خیاطی-آموزش خیاطی-آموزش خیاطی باالگو-آموزش خیاطی آسان-اموزش خیاطی-خیاطی-خیاطی درخانه-آموزش خیاطی زنانه-آموزش خیاطی مردانه-اموزش خیاطی زنانه
طراحی شده آموزش خیاطی بروبه کلیه مطالب مربوط به این وبلاگ میباشد آموزش خیاطی بروبه